HTML

Utolsó kommentek

Több, mint testőr

Évekig tengerentúlon dolgoztam, mint profi testőr. Számtalan hírességet védtem, kísértem szerte a világban. Nemrég költöztem vissza szülőhazámba, ahol megalapítottam a CelebTestőr Kft.-t, és köszönhetően jó kapcsolataimnak, rengeteg munkám akad. Ezekről mesélek bővebben...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2008.10.20. 19:54 Zakó Zoltán

Kutyául érzem magam

Csörgött a telefonom, másik végén egy riporter. Már kezdtem örülni, hogy talán interjút kell adnom, de nem, munkát ajánlott. Kérdezte félek-e a kutyáktól? Habozás nélkül nemmel válaszoltam. Bár ne tettem volna...

A megbeszélt helyen találkoztunk, bemutatta fotós társát is, kettőjüket kell majd a pár órás interjú alatt védeni. Leültünk egy kávézó teraszára és vártuk az interjúalanyt.

Kisvártatva szirénaszó hallatszott a közelünkből, rohammentő fékezett nagy csikorgással az utcasarkon. Ülve nem sok mindent láttunk, hiába tekergettük a fejünket. Biztos elütöttek valakit. Ezt mintegy igazolandó egy 80 éves nénike sprintelt el jajveszékelve az asztalunk mellett, maga után húzva a kissé tépett gurulós kocsiját. A kiváncsiskodó tömeg hamar szétszéledt, mintha REBISZ-esek oszlatták volna őket, és feltűnt egy szőke cicababa, kezében pórázzal.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár anna zeusz kelemen


2008.10.15. 17:09 Zakó Zoltán

MELLbedobással a legjobb ügyfél

Napjaink egyik valóság-show celebjét kellett kísérgetnem interjúkra, és egyéb médiaeseményekre. A hölgy öccse kért fel rá, elvállaltam a munkát.

Reggel a megbeszélt időpontban vártam a lakótelepi panelrengeteg közepén, egy sötétített ablakú BMW-vel, ahogy kérte. Fél óra várakozás után - mikor már a sokadik köcsög Suzukis dudált rám, hogy elfoglalom az úttestet - rátelefonáltam, hogy mi a helyzet.
- Jujj, már ennyi az idő? - nyafogta a telefonba. - Pár pillcsi, és ott leszek.
Röpke 20 perc után nyílt a lépcsőház ajtaja, megjelent két mell. Pár perccel utána követte ügyfelem is. Az autó lesápadt ekkora légzsákok láttán...

Szólj hozzá!

Címkék: celeb humor bár valóságshow szalontai


2008.10.13. 20:28 Zakó Zoltán

Az igazi szarfej doki

Ma este találkoztam egyik régi kedves ismerősömmel, Budapestre jött pár napra. Sokan ismerik, közkedvelt színész.

Kiderült, hogy afféle továbbképzésre jött, tovább mélyíteni a karakterét. Érdekes módon ebben a kis országban akadt mesterére. Megvártam hát a reptéren, és a belvárosi szállodájába kísértem, közben kedélyesen elbeszélgettünk a régi szép időkről.

Beinvitált a bárba, ahol én narancslevet ittam. (Munka közben sosem iszom.) Ő két deci whiskyt kért tisztán, és egy lendülettel benyelte. Furcsán néztem rá, sosem szokott ennyit inni.

Elmondta, hogy mestere hamarosan megérkezik, és ő csak így tudja elviselni a mérhetetlen bunkóságát. Mert valójában Sanyi az igazi Dr. House...

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár celeb humor friderikusz dr.house


2008.10.11. 21:47 Zakó Zoltán

Focimeccs - belülről

Szombat este ismét alkalmi felkérést kaptam, a magyar játékosokat kellett védenem a szövetségi kapitánytól. A magyartól.

A holland mester ugyanis halálosan megfenyegette a játékosokat, amennyiben elveszítik a mai mérkőzést. A külföldi klubokban játszó játékosok összefogtak, és közösen kértek fel a védelemre. Ezért aztán beépültem, a stadionban sertepertéltem.

A mérkőzés előtt érezhető volt a feszült hangulat az öltözőben, az ajtónál hallgatózva fültanúja voltam az ismételt fenyegetéseknek. Készen álltam bármelyik pillanatban berontani, ha tettlegességre kerül a sor. A fiúk seggükben zabszemmel futottak be a pályára, az első félidőben ez érezhető is volt a játékukon.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar humor foci albán koeman


2008.10.11. 15:30 Zakó Zoltán

Kismama kísérgetés

Egy régi kedves barátom lebetegedett, és megkért ugorjak be helyette. Semmi extra, csupán egy terhes kismamát kell a városban kísérgetni...

Reggel meg is jelentem pontosan, ahogy egy jó testőrhöz illik. A kedves férj nyitott ajtót, és beljebb invitált. Elmagyarázta, hogy a lábnyomaiba lépjek, mert ő tudja, hogy a parketta mely részei vannak kevésbé vagy jobban megkopva. Ugyanis ez egy speciális trópusi fa, amiből ezek voltak az utolsó példányok és védeni kell őket! Bakkecskeként szökdelve követtem hát a nappaliba, ahol a dohányzóasztalon egy halom papír várt. A feleségének szánt fenyegető levelek. Kaptam egy órát, hogy áttanulmányozzam ezeket, felkészülve a rám váró rettenetre amikor is meg kell védenem szíve hölgyét.

3 komment

Címkék: celeb kismama bevásárlás kata péter armani hajdú testőr sarka


2008.10.10. 20:02 Zakó Zoltán

A túszul ejtett kanalak

Ritkán szoktam vagyonvédelmi testőrséget vállalni, de az énekesnő szegény megboldogult édesanyám kedvence volt, így hát rábeszéltem magam.

A feladat nem tűnt bonyolultnak, a házfelújítás miatt a szagemberekre szakemberekre kellett odafigyelnem, nehogy eltűnjön ez-az a budai villából. Félóránként körbejártam az épületen, és tételesen ellenőriztem a dolgokat. Képek a falon, porcelánok a vitrinben, horgolt teritő az asztalon... pipa a listán. Nem mondható éppen izgalmas feladatnak, de ez a szakma 99%-ban várakozásból áll. Na de az az 1%! Ha az bekövetkezik, olyan mint 10 átlagember egész életi izgalma. Megéri tehát. Feltéve, ha túléled.

Sokadik ellenőrzésemnél hiányra bukkantam. Hónaljtokból előrántottam a pisztolyomat, bevetődtem a konyhaasztal alá, és a napszemüveg mögül újból felmértem a terepet. Semmi kétség! Eltűnt két kiskanál!

1 komment

Címkék: celeb bulvár tűz villa katona budai klári


2008.10.10. 00:29 Zakó Zoltán

Celeb vagyok, védj meg engem!

Felkérést kaptam, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen néven! című műsorban szereplő sztárokat testőrként kísérjem el a forgatási helyszínre, Argentínába. A reptéren várakoztam a védett személyeket várva, kis kézipoggyászommal. Szokásos sötét öltöny, nyakkendő, napszemüveg. (Igaz, kurvára nem sütött a nap, de munkaeszköz).

Elsőnek befutott a kisérő személyzet, a leendő műsorvezetővel. Mindenkin tévé-logós póló, szerintem némelyiknek még az alsónadrágja is hű a céghez... Kis idő múlva külön autókkal megérkeztek a sztárok is.

A három fiatal nőre oda kell figyelni, a trendipicsa kategóriába tartoztak, és mint ilyenek képesek az első Lamborghini kulcsot lóbáló macsóval lelécelni.

1 komment

Címkék: győzike celeb bulvár reality soma falusi benkő dániel mariann


süti beállítások módosítása